Раководството на „Трепча АД“ упати јавно барање до сите правни и физички лица, граѓански организации и други субјекти кои, според нив, во моментов ги користат недвижните имоти на компанијата, во рок од 30 дена, до 10 јули, да се обратат до канцелариите за управување во Индустрискиот парк во Митровица, пренесуваат албанските медиуми. Грчкиот премиер Киријакос Мицотакис денеска во својот кабинет се сретна со европратениците кои ќе ја претставуваат ...

Раководството на „Трепча АД“ упати јавно барање до сите правни и физички лица, граѓански организации и други субјекти кои, според нив, во моментов ги користат недвижните имоти на компанијата, во рок од 30 дена, до 10 јули, да се обратат до канцелариите за управување во Индустрискиот парк во Митровица, пренесуваат албанските медиуми. Грчкиот премиер Киријакос Мицотакис денеска во својот кабинет се сретна со европратениците кои ќе ја претставуваат ...

Раководството на „Трепча АД“ упати јавно барање до сите правни и физички лица, граѓански организации и други субјекти кои, според нив, во моментов ги користат недвижните имоти на компанијата, во рок од 30 дена, до 10 јули, да се обратат до канцелариите за управување во Индустрискиот парк во Митровица, пренесуваат албанските медиуми. Грчкиот премиер Киријакос Мицотакис денеска во својот кабинет се сретна со европратениците кои ќе ја претставуваат ...