Кошаркарот на Хувентуд, Андрес Фелиз (27) ќе биде првото засилување на Реал Мадрид за следната сезона, објави „Марка“. Овој портал вели дека Фелиз и Реал веќе постигнале договор според кој играчот треба да потпише договор 2+1, но за тоа да се случи потребно е европскиот вицешампион да плати ја плати отштетата. Раководството на Реал е во преговори да ја намали сумата од 500.000 евра. Според „Марка“, парашање на денови е кога клубовите ќе ...

Кошаркарот на Хувентуд, Андрес Фелиз (27) ќе биде првото засилување на Реал Мадрид за следната сезона, објави „Марка“. Овој портал вели дека Фелиз и Реал веќе постигнале договор според кој играчот треба да потпише договор 2+1, но за тоа да се случи потребно е европскиот вицешампион да плати ја плати отштетата. Раководството на Реал е во преговори да ја намали сумата од 500.000 евра. Според „Марка“, парашање на денови е кога клубовите ќе ...

Кошаркарот на Хувентуд, Андрес Фелиз (27) ќе биде првото засилување на Реал Мадрид за следната сезона, објави „Марка“. Овој портал вели дека Фелиз и Реал веќе постигнале договор според кој играчот треба да потпише договор 2+1, но за тоа да се случи потребно е европскиот вицешампион да плати ја плати отштетата. Раководството на Реал е во преговори да ја намали сумата од 500.000 евра. Според „Марка“, парашање на денови е кога клубовите ќе ...

Кошаркарот на Хувентуд, Андрес Фелиз (27) ќе биде првото засилување на Реал Мадрид за следната сезона, објави „Марка“. Овој портал вели дека Фелиз и Реал веќе постигнале договор според кој играчот треба да потпише договор 2+1, но за тоа да се случи потребно е европскиот вицешампион да плати ја плати отштетата. Раководството на Реал е во преговори да ја намали сумата од 500.000 евра. Според „Марка“, парашање на денови е кога клубовите ќе ...