„Свис Фотбал Дата“, која се занимава со статистика во светскиот фудбал, ја направи својата прогноза околу победникот на Европското првенство кое започнува во петок на 14 јуни, со натпреварот меѓу домаќинот Германија и Шкотска. За да дојдат до веродостојни информации изведоа десет илјади симулации, кои покажаа дека Португалија има најголеми шанси да ја освои титулата шампион. Шансите на Португалија се 20 проценти. Зад Португалците се ...

„Свис Фотбал Дата“, која се занимава со статистика во светскиот фудбал, ја направи својата прогноза околу победникот на Европското првенство кое започнува во петок на 14 јуни, со натпреварот меѓу домаќинот Германија и Шкотска. За да дојдат до веродостојни информации изведоа десет илјади симулации, кои покажаа дека Португалија има најголеми шанси да ја освои титулата шампион. Шансите на Португалија се 20 проценти. Зад Португалците се Белгијците, ...

„Свис Фотбал Дата“, која се занимава со статистика во светскиот фудбал, ја направи својата прогноза околу победникот на Европското првенство кое започнува во петок на 14 јуни, со натпреварот меѓу домаќинот Германија и Шкотска. За да дојдат до веродостојни информации изведоа десет илјади симулации, кои покажаа дека Португалија има најголеми шанси да ја освои титулата шампион. Шансите на Португалија се 20 проценти. Зад Португалците се Белгијците, ...

„Свис Фотбал Дата“, која се занимава со статистика во светскиот фудбал, ја направи својата прогноза околу победникот на Европското првенство кое започнува во петок на 14 јуни, со натпреварот меѓу домаќинот Германија и Шкотска. За да дојдат до веродостојни информации изведоа десет илјади симулации, кои покажаа дека Португалија има најголеми шанси да ја освои титулата шампион. Шансите на Португалија се 20 проценти. Зад Португалците се Белгијците, ...