Се посилно се загрева изборната атмосфера пред двојното изјаснување што ни претстои – и за шеф на државата и за нов состав на парламентот. Дел од оваа констатација е заснована и на билбордите и на видеата на социјалните мрежи со политички пораки. Кампањата сè уште не е почната, па дали е законски и ако не е противзаконски, дали е етички да се води кампања пред кампања? Погледнете го видеото Скопје е преплавено со билборди, а изминативе неколку ...

Се посилно се загрева изборната атмосфера пред двојното изјаснување што ни претстои – и за шеф на државата и за нов состав на парламентот. Дел од оваа констатација е заснована и на билбордите и на видеата на социјалните мрежи со политички пораки. Кампањата сè уште не е почната, па дали е законски и ако не е противзаконски, дали е етички да се води кампања пред кампања? Погледнете го видеото Скопје е преплавено со билборди, а изминативе неколку ...

Се посилно се загрева изборната атмосфера пред двојното изјаснување што ни претстои – и за шеф на државата и за нов состав на парламентот. Дел од оваа констатација е заснована и на билбордите и на видеата на социјалните мрежи со политички пораки. Кампањата сè уште не е почната, па дали е законски и ако не е противзаконски, дали е етички да се води кампања пред кампања? Погледнете го видеото Скопје е преплавено со билборди, а изминативе неколку ...