Foto/ ffm.mk Селекторот на Македонија, Благоја Милевски е задоволен од нерешениот резултат против Англија (1:1), со кој Македонија ги заврши квалификациите за пласман на ЕУРО 2024. Селекторот им честиташе на фудбалерите, за големата борба што ја пружија против една од најдобрите светски селекции. Не сакаше да ја комнетира одлуката на судијата да досуди пенал за Македонија. За неговиот колега Герет Саутгејт таа судиска одлука е сомителна. ...

Foto/ ffm.mk Селекторот на Македонија, Благоја Милевски е задоволен од нерешениот резултат против Англија (1:1), со кој Македонија ги заврши квалификациите за пласман на ЕУРО 2024. Селекторот им честиташе на фудбалерите, за големата борба што ја пружија против една од најдобрите светски селекции. Не сакаше да ја комнетира одлуката на судијата да досуди пенал за Македонија. За неговиот колега Герет Саутгејт таа судиска одлука е сомителна. ...

Foto/ ffm.mk Селекторот на Македонија, Благоја Милевски е задоволен од нерешениот резултат против Англија (1:1), со кој Македонија ги заврши квалификациите за пласман на ЕУРО 2024. Селекторот им честиташе на фудбалерите, за големата борба што ја пружија против една од најдобрите светски селекции. Не сакаше да ја комнетира одлуката на судијата да досуди пенал за Македонија. За неговиот колега Герет Саутгејт таа судиска одлука е сомителна. ...