Постои група што вели дека честото миење е важно, особено по вежбање. Други тврдат дека е императив да ја миете косата што е можно помалку за да ја одржите што е можно поздрава. Концептот на „тренинг за коса“ се појави на „Тик-ток“, при што видеата за овој тренд собраа повеќе од 160 милиони прегледи на апликацијата. „Тренинг за коса“ е токму како што звучи – вклучува тренирање на вашите прамни да останат без миење што е можно подолго, со цел ...

Постои група што вели дека честото миење е важно, особено по вежбање. Други тврдат дека е императив да ја миете косата што е можно помалку за да ја одржите што е можно поздрава. Концептот на „тренинг за коса“ се појави на „Тик-ток“, при што видеата за овој тренд собраа повеќе од 160 милиони прегледи на апликацијата. „Тренинг за коса“ е токму како што звучи – вклучува тренирање на вашите прамни да останат без миење што е можно подолго, со цел ...

Постои група што вели дека честото миење е важно, особено по вежбање. Други тврдат дека е императив да ја миете косата што е можно помалку за да ја одржите што е можно поздрава. Концептот на „тренинг за коса“ се појави на „Тик-ток“, при што видеата за овој тренд собраа повеќе од 160 милиони прегледи на апликацијата. „Тренинг за коса“ е токму како што звучи – вклучува тренирање на вашите прамни да останат без миење што е можно подолго, со цел да ...

Постои група што вели дека честото миење е важно, особено по вежбање. Други тврдат дека е императив да ја миете косата што е можно помалку за да ја одржите што е можно поздрава. Концептот на „тренинг за коса“ се појави на „Тик-ток“, при што видеата за овој тренд собраа повеќе од 160 милиони прегледи на апликацијата. „Тренинг за коса“ е токму како што звучи – вклучува тренирање на вашите прамни да останат без миење што е можно подолго, со цел да ...