Foto/facebook.com/fkakademijapande Три натпревари го отворија 27.коло во домашниот шампионат, на сите победи забележаа екипите кои играа на домашен терен. Најнеизвесно беше во Струмица, на натпреварот меѓу АП Брера и Воска спорт. Славеа домаќините со голот на Ѓеорѓиевски во 92.минута. Шкупи ја оправда фаворитската улога против Македонија ЃП. Шкупи победи со 3:1. Првиот гол го постигна Дуду по само четири минути игра, на 2:0 зголеми Трпановски ...

Foto/facebook.com/fkakademijapande Три натпревари го отворија 27.коло во домашниот шампионат, на сите победи забележаа екипите кои играа на домашен терен. Најнеизвесно беше во Струмица, на натпреварот меѓу АП Брера и Воска спорт. Славеа домаќините со голот на Ѓеорѓиевски во 92.минута. Шкупи ја оправда фаворитската улога против Македонија ЃП. Шкупи победи со 3:1. Првиот гол го постигна Дуду по само четири минути игра, на 2:0 зголеми Трпановски во ...

Foto/facebook.com/fkakademijapande Три натпревари го отворија 27.коло во домашниот шампионат, на сите победи забележаа екипите кои играа на домашен терен. Најнеизвесно беше во Струмица, на натпреварот меѓу АП Брера и Воска спорт. Славеа домаќините со голот на Ѓеорѓиевски во 92.минута. Шкупи ја оправда фаворитската улога против Македонија ЃП. Шкупи победи со 3:1. Првиот гол го постигна Дуду по само четири минути игра, на 2:0 зголеми Трпановски ...

Foto/facebook.com/fkakademijapande Три натпревари го отворија 27.коло во домашниот шампионат, на сите победи забележаа екипите кои играа на домашен терен. Најнеизвесно беше во Струмица, на натпреварот меѓу АП Брера и Воска спорт. Славеа домаќините со голот на Ѓеорѓиевски во 92.минута. Шкупи ја оправда фаворитската улога против Македонија ЃП. Шкупи победи со 3:1. Првиот гол го постигна Дуду по само четири минути игра, на 2:0 зголеми Трпановски ...