Преработката е снимена во време на објавувањето на нејзиниот нов албум Rockstar, но не е вклучена во албумот, туку може да се слушне во специјална верзија. Судејќи според коментарите на социјалните мрежи, фановите се воодушевени. „Доли Партон и Манескин? Ова е генијално“, „Сега ги сакаме Мајли Сајрус и Манескин“, „Ова е совршено“, „Момци, многу сум горд на вас“, се дел од коментарите на Инстаграм. View this post on Instagram A post shared by ...

Легендарната американска кантри пејачка Доли Партон сними обработка на нејзиниот хит „Jolene“ (Џолин) од 1973 година со италијанската група „Манескин“, која стана мегапопуларна по победата на Евровизија. Преработката е снимена во време на објавувањето на нејзиниот нов албум „Рокстар“, но не е вклучена во албумот, туку може да се слушне во специјална верзија. View this post on Instagram A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) Судејќи според ...

Преработката е снимена во време на објавувањето на нејзиниот нов албум Rockstar, но не е вклучена во албумот, туку може да се слушне во специјална верзија. Судејќи според коментарите на социјалните мрежи, фановите се воодушевени. „Доли Партон и Манескин? Ова е генијално“, „Сега ги сакаме Мајли Сајрус и Манескин“, „Ова е совршено“, „Момци, многу сум горд на вас“, се дел од коментарите на Инстаграм. View this post on Instagram A post shared by ...