25-годишен кумановец доби две кривични пријави под сомнение дека извршил обљуба врз поранешната сопруга и дека објавувал експлицитни содржини од неа на социјалните мрежи. Отсекот за компјутерски криминал и Отсекот за општ криминал при СВР Куманово поднесоа две кривични пријави против Л.А.(25) од Куманово поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „злоупотреба на лични податоци“ и „полов напад и силување“, информираат од ...

Отсекот за компјутерски криминал и Отсекот за општ криминал при СВР Куманово поднеле две кривични пријави против Л.А.(25) од Куманово. Тој се сомничи за сторени кривични дела „злоупотреба на лични податоци“ и „полов напад и силување“. Креирал и профил на социјални мрежи под лажно име и објавувал експлицитни содржини од неговата поранешна сопруга. При преземањето мерки и извршената анализа на случајот било откриено дека тој извршил и обљуба врз ...

Отсекот за компјутерски криминал и Отсекот за општ криминал при СВР Куманово поднеле две кривични пријави против Л.А.(25) од Куманово. Тој се сомничи за сторени кривични дела „злоупотреба на лични податоци“ и „полов напад и силување“. Креирал и профил на социјални мрежи под лажно име и објавувал експлицитни содржини од неговата поранешна сопруга. При преземањето мерки и извршената анализа на случајот било откриено дека тој извршил и обљуба врз ...

Дваесет и петгодишен кумановец доби две кривични пријави под сомнение дека извршил обљуба врз поранешната сопруга и дека објавувал експлицитни содржини од неа на социјалните мрежи. – Отсекот за компјутерски криминал и Отсекот за општ криминал при СВР Куманово поднесоа две кривични пријави против Л.А.(25) од Куманово поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „злоупотреба на лични податоци“ и „полов напад и силување“, ...