Куманово, 20 ноември 2023 (МИА) - Кумановската полиција го расчистува случајот во кој две лица се нападнати на улицата „Маршал Тито“. Видеото од нападот се прошири синоќа на социјалните мрежи и предизвика внимание во јавноста. Триесет и тригодишен кумановец го пријавил случајот во полицијата по полноќ. - На 20.11.2023 во 00.15 часот во СВР Куманово, Р.Н.(33) од Куманово пријавил дека на 19.11.2023 околу 19.30 часот на ул. „Маршал Тито“, тој и ...

Кумановската полиција го расчистува случајот во кој две лица се нападнати на улицата „Маршал Тито“. Видеото од нападот се прошири синоќа на социјалните мрежи и предизвика внимание во јавноста. Триесет и тригодишен кумановец го пријавил случајот во полицијата по полноќ. - На 20.11.2023 во 00.15 часот во СВР Куманово, Р.Н.(33) од Куманово пријавил дека на 19.11.2023 околу 19.30 часот на ул. „Маршал Тито“, тој и Н.М. биле физички нападнати од две ...

- Кумановската полиција го расчистува случајот во кој две лица се нападнати на улицата „Маршал Тито“. Видеото од нападот се прошири синоќа на социјалните мрежи и предизвика внимание во јавноста. Триесет и тригодишен кумановец го пријавил случајот во полицијата по полноќ. - На 20.11.2023 во 00.15 часот во СВР Куманово, Р.Н.(33) од Куманово пријавил дека на 19.11.2023 околу 19.30 часот на ул. „Маршал Тито“, тој и Н.М. биле физички нападнати од ...