Пред официјалното објавување, кое се очекува во наредните денови, на Amazon се појави Redmi 13C каде се наведени спецификациите, фотографиите и цената на уредот. Според листата на Амазон, Redmi 13C доаѓа во две варијанти: со 4 GB RAM и 128 GB простор за складирање и во верзија од 8 GB RAM + 256 GB. #Redmi13C specifications and pricing details leaked via #Amazon US website ahead of it’s official launch https://t.co/MdQ4vsXHs8 ...

Пред официјалното објавување, кое се очекува во наредните денови, на Amazon се појави Redmi 13C каде се наведени спецификациите, фотографиите и цената на уредот. Според листата на Амазон, Redmi 13C доаѓа во две варијанти: со 4 GB RAM и 128 GB простор за складирање и во верзија од 8 GB RAM + 256 GB. #Redmi13C specifications and pricing details leaked via #Amazon US website ahead of it’s official launch https://t.co/MdQ4vsXHs8 ...