Њукасл ги започна официјалните преговори за крилото на Евертон, Ентони Гордон. Целта на менаџерот на Њукасл, Еди Хау е да донесе ново засилување во нападот на „страчките“ оваа зима. Њукасл нуди околу 45 милиони евра, вклучувајќи бонуси, за Гордон, но Евертон сака најмалку 60 милиони евра за 21-годишниот играч. Фудбалерот според последните информации, денеска не се појавил на тренинг на тимот од Ливерпул. За крилниот напаѓач на „Карамелите“ е ...

Њукасл ги започна официјалните преговори за крилото на Евертон, Ентони Гордон. Целта на менаџерот на Њукасл, Еди Хау е да донесе ново засилување во нападот на „страчките“ оваа зима. Њукасл нуди околу 45 милиони евра, вклучувајќи бонуси, за Гордон, но Евертон сака најмалку 60 милиони евра за 21-годишниот играч. Фудбалерот според последните информации, денеска не се појавил на тренинг на тимот од Ливерпул. За крилниот напаѓач на „Карамелите“ е ...