Меган Хол (26) беше отпуштена од полицискиот оддел Ла Верњ во Тенеси, САД, по истрагата во декември 2022 година. Во меѓувреме, седум други полицајци исто така беа отпуштени или суспендирани без плата. Истрагата започнала откако градоначалникот Џејсон Кол пријавил гласини за сексуални дејствија до одделот за човечки ресурси. Според извештаите, г-ѓа Хол наводно имала афери со тие колеги, кои сите биле во брак, и тоа „додека била на должност“. Таа, ...

Меган Хол (26) беше отпуштена од полицискиот оддел Ла Верњ во Тенеси, САД, по истрагата во декември 2022 година. Во меѓувреме, седум други полицајци исто така беа отпуштени или суспендирани без плата. Истрагата започнала откако градоначалникот Џејсон Кол пријавил гласини за сексуални дејствија до одделот за човечки ресурси. Според извештаите, г-ѓа Хол наводно имала афери со тие колеги, кои сите биле во брак, и тоа „додека била на должност“. Таа, ...