Axapta Masters, лидер во областа на Microsoft решенија во Македонија го прославува својот десетгодишен успех како домашна компанија која забрзано се движи кон се поголемо и позначајно глобално присуство како еден исклучителен Microsoft Solutions партнер. Започнувајќи како стартап компанија пред десет години, во текот на последната деценија, Axapta Masters постојано растеше, градеше успеси, иновации и тимска соработка. Несомнено компанијата го ...

Axapta Masters, лидер во областа на Microsoft решенија во Македонија го прославува својот десетгодишен успех како домашна компанија која забрзано се движи кон се поголемо и позначајно глобално присуство како еден исклучителен Microsoft Solutions партнер. Започнувајќи како стартап компанија пред десет години, во текот на последната деценија, Axapta Masters постојано растеше, градеше успеси, иновации и тимска соработка. Несомнено компанијата го ...