OnePlus 12 добива поголема батерија, а знаеме и колку брзо ќе може да се полни. OnePlus 12 to Launch with 100W Fast Charging, Confirmed with 3C Certification https://t.co/u4DlGzlD2F #oneplus12 #OnePlus — Techibee Review (@techibeereview) November 4, 2023 OnePlus 12 се појави на списокот за сертификација 3C во Кина, што открива детали за брзината на полнење на овој претстоен премиум телефон. Сертификатот укажува на поддршка за брзо полнење од ...

OnePlus 12 добива поголема батерија, а знаеме и колку брзо ќе може да се полни. OnePlus 12 to Launch with 100W Fast Charging, Confirmed with 3C Certification https://t.co/u4DlGzlD2F #oneplus12 #OnePlus — Techibee Review (@techibeereview) November 4, 2023 OnePlus 12 се појави на списокот за сертификација 3C во Кина, што открива детали за брзината на полнење на овој претстоен премиум телефон. Сертификатот укажува на поддршка за брзо полнење од ...