Габриел Монџенот Сантана Милхомем Сантос (25) е убиен во обид за грабеж на плажата Копакабана во Рио де Жанеиро, пренесува The Sun. Габриел отпатувал во Рио де Жанеиро на турнејата Ерас и бил пронајден мртов во плиткото со нараквица за пријателство „Swiftie“ на зглобот. За наводното убиство приведени се тројца осомничени. Локалните медиуми јавуваат дека сите тројца веќе имаат криминално досие и дека двајца од нив веќе биле уапсени и ослободени ...

Габриел Монџенот Сантана Милхомем Сантос (25) е убиен во обид за грабеж на плажата Копакабана во Рио де Жанеиро, пренесува The Sun. Габриел отпатувал во Рио де Жанеиро на турнејата Ерас и бил пронајден мртов во плиткото со нараквица за пријателство „Swiftie“ на зглобот. За наводното убиство приведени се тројца осомничени. Локалните медиуми јавуваат дека сите тројца веќе имаат криминално досие и дека двајца од нив веќе биле уапсени и ослободени ...