СЕ започна со документарната серија на Нетфликс, но вистинската прашина се крена по објавувањето на мемоарите Spara, а сега се шпекулира дека Хари и Меган подготвуваат реално шоу, пишува The Sun. По огромниот успех на мемоарите на Хари, шефовите на Нетфликс немилосрдно ја повикуваат двојката да сними реално шоу во нивниот дом, вели анонимен консултант од Лос Анџелес кој работи со Нетфликс. „Шоуто за Хари и Меган постигна одлични бројки на ...

СЕ започна со документарната серија на Нетфликс, но вистинската прашина се крена по објавувањето на мемоарите Spara, а сега се шпекулира дека Хари и Меган подготвуваат реално шоу, пишува The Sun. По огромниот успех на мемоарите на Хари, шефовите на Нетфликс немилосрдно ја повикуваат двојката да сними реално шоу во нивниот дом, вели анонимен консултант од Лос Анџелес кој работи со Нетфликс. „Шоуто за Хари и Меган постигна одлични бројки на ...