Човекот работел како дадилка во семејства низ Јужна Калифорнија помеѓу 2014 и 2019 година кога се случиле прекршоците. Според „Фокс њуз“, Метју сексуално злоставувал дури 17 момчиња под негова грижа, но на едно од нив му покажувал и порнографска содржина, поради што дополнително е осуден на уште две години и осум месеци затвор. Полицијата го уапсила напаѓачот уште во 2019 година на локалниот аеродром, а откако бил обвинет, поротата го осуди за ...

Човекот работел како дадилка во семејства низ Јужна Калифорнија помеѓу 2014 и 2019 година кога се случиле прекршоците. Според „Фокс њуз“, Метју сексуално злоставувал дури 17 момчиња под негова грижа, но на едно од нив му покажувал и порнографска содржина, поради што дополнително е осуден на уште две години и осум месеци затвор. Полицијата го уапсила напаѓачот уште во 2019 година на локалниот аеродром, а откако бил обвинет, поротата го осуди за ...