Синергијата на накит и гаџети од различни видови не е ништо ново, но најновите слушалки од компанијата Nova Audio носат и некои нови технологии. Компанијата Nova Audio на пазарот понуди слушалки скриени во бисерни обетки. Нивниот гаџет доаѓа на пазарот под името H1 Audio Earrings и тие работат на малку необичен начин. Аудио обетките H1 имаат копче и може да се користат на вообичаеното место или на горниот дел од увото. Покрај вистинските ...

Синергијата на накит и гаџети од различни видови не е ништо ново, но најновите слушалки од компанијата Nova Audio носат и некои нови технологии. Компанијата Nova Audio на пазарот понуди слушалки скриени во бисерни обетки. Нивниот гаџет доаѓа на пазарот под името H1 Audio Earrings и тие работат на малку необичен начин. Аудио обетките H1 имаат копче и може да се користат на вообичаеното место или на горниот дел од увото. Покрај вистинските ...