20 дена - Трн - +1

Glamping е местото каде што неверојатната природа се среќава со модерниот луксуз. Тоа е начин да ги доживеете нескротливите и целосно уникатни делови од светот – без да мора да жртвувате удобност на таа сметка Начинот на кој патуваме се смени. Повеќе не сакаме генерички одмор кој одговара на сите. Сакаме да истражуваме според нашите услови и да се нурнеме во локалната култура и повеќе не сакаме само да бидеме сведоци на природата – сакаме да ...

Glamping, или гламурозно кампување, ги спојува луксузните хотелски удобности со убавината на живеењето на отворено. Тоа е хит за оние кои сакаат на отворено, но копнеат за удобност. Glamping е местото каде што неверојатната природа се среќава со модерниот луксуз. Тоа е начин да ги доживеете нескротливите и целосно уникатни делови од светот – без да мора да жртвувате удобност на таа сметка Начинот на кој патуваме се смени. Повеќе не сакаме ...