Аналитичарот и металуршки инженер Виктор Грозданов ја поздрави идејата на граѓанската иницијатива „И здравје и работа“ дека ако Македонија заврши на меѓународна арбитража со астрономски отштети за концесијата за Иловица, тогаш, како што пишува, лажните еко активисти треба да добијат кривични пријави за носење на татковината во економски подредена положба со тешки последици по даночните обврзници. Во колумната насловена „Патолошки еколошки ...

Аналитичарот и металуршки инженер Виктор Грозданов ја поздрави идејата на граѓанската иницијатива „И здравје и работа“ дека ако Македонија заврши на меѓународна арбитража со астрономски отштети за концесијата за Иловица, тогаш, како што пишува, лажните еко активисти треба да добијат кривични пријави за носење на татковината во економски подредена положба со тешки последици по даночните обврзници. Во колумната насловена „Патолошки еколошки ...