Снимката од авионот, снимена на почетокот на овој месец, покажува како болничар брзо шета низ авионот носејќи бебе откако авионот слета во Турција, пренесува „Дејли мејл“. Неколку моменти претходно, група болничари се качиле во авионот и се упатиле кон идната мајка додека патниците го поздравија нивното пристигнување. Може да се видат патниците како потстануваат за да видат каде се мајката и болничарите на задниот дел од авионот и возбудено ...

Снимката од авионот, снимена на почетокот на овој месец, покажува како болничар брзо шета низ авионот носејќи бебе откако авионот слета во Турција, пренесува „Дејли мејл“. Неколку моменти претходно, група болничари се качиле во авионот и се упатиле кон идната мајка додека патниците го поздравија нивното пристигнување. Може да се видат патниците како потстануваат за да видат каде се мајката и болничарите на задниот дел од авионот и возбудено ...