Руската Федерација ќе забрани извозот на бензин во период од шест месеци.  Забрана извоз на бензин почнува од 1 март во траење од 6 месеци. Портпаролката на рускиот вицепремиер Александар Новак, под чие раководство е енергетскиот сектор на Руската Федерација, изјави дека Русија од 1 март ќе го забрани извозот на бензин во период од шест месеци, пренесува „Ројтерс“. Ова ќе помогне за растечката побарувачка во нивната земја и ќе овозможи ...

Руската Федерација ќе забрани извозот на бензин во период од шест месеци.  Забрана извоз на бензин почнува од 1 март во траење од 6 месеци. Портпаролката на рускиот вицепремиер Александар Новак, под чие раководство е енергетскиот сектор на Руската Федерација, изјави дека Русија од 1 март ќе го забрани извозот на бензин во период од шест месеци, пренесува „Ројтерс“. Ова ќе помогне за растечката побарувачка во нивната земја и ќе овозможи ...

Руската Федерација ќе забрани извозот на бензин во период од шест месеци.  Забрана извоз на бензин почнува од 1 март во траење од 6 месеци. Портпаролката на рускиот вицепремиер Александар Новак, под чие раководство е енергетскиот сектор на Руската Федерација, изјави дека Русија од 1 март ќе го забрани извозот на бензин во период од шест месеци, пренесува „Ројтерс“. Ова ќе помогне за растечката побарувачка во нивната земја и ќе овозможи ...

Руската Федерација ќе забрани извозот на бензин во период од шест месеци.  Забрана извоз на бензин почнува од 1 март во траење од 6 месеци. Портпаролката на рускиот вицепремиер Александар Новак, под чие раководство е енергетскиот сектор на Руската Федерација, изјави дека Русија од 1 март ќе го забрани извозот на бензин во период од шест месеци, пренесува „Ројтерс“. Ова ќе помогне за растечката побарувачка во нивната земја и ќе овозможи ...