Мажот кој утрово се самозапали на плоштадот Свети Марко во Загреб е во тешка состојба и лекарите се борат за неговиот живот. По инцидентот во Загреб, тој со возило на Итна медицинска помош бил пренесен и примен на Клиниката за трауматологија на КБЦ Сестре милосрдница на улицата Драшковиќева. Претставници на клиниката за трауматологија на КБЦ на сестрите на милосрдието соопштија дека човекот кој се самозапали пред Владата е во животна опасност. ...

Мажот кој утрово се самозапали на плоштадот Свети Марко во Загреб е во тешка состојба и лекарите се борат за неговиот живот. По инцидентот во Загреб, тој со возило на Итна медицинска помош бил пренесен и примен на Клиниката за трауматологија на КБЦ Сестре милосрдница на улицата Драшковиќева. Претставници на клиниката за трауматологија на КБЦ на сестрите на милосрдието соопштија дека човекот кој се самозапали пред Владата е во животна опасност. ...