На социјалните мрежи кружи снимка од падот од концертот одржан во недела на 22 јануари, на која се гледа како на еден маж прво му паѓа мобилниот, а потоа слета на глава. Инцидентот се случил по 90. минута од концертот, кога на Дрејк на сцената му се придружиле 21 Savage. Поради несреќата, концертот накратко бил прекинат, а откако еден од членовите на тимот му кажал на Дрејк што се случило, тој ѝ се обратил на публиката. „Мораме само да се ...

На социјалните мрежи кружи снимка од падот од концертот одржан во недела на 22 јануари, на која се гледа како на еден маж прво му паѓа мобилниот, а потоа слета на глава. Инцидентот се случил по 90. минута од концертот, кога на Дрејк на сцената му се придружиле 21 Savage. Поради несреќата, концертот накратко бил прекинат, а откако еден од членовите на тимот му кажал на Дрејк што се случило, тој ѝ се обратил на публиката. „Мораме само да се ...