Неименуван маж од Вичита бил пронајден во близина на населбата Геуда Спрингс. Властите соопштиле дека тој починал околу 9:40 часот. "Кучето на сопственикот на камионетот згазнало на пушката и случајно го застрелало човекот. Куршумот ја погодил жртвата, кој поради повредите починал на самото место", соопштиле од канцеларијата на шерифот, а пренесува Дејли мејл. Полицијата не го објавила името на ловецот, но многумина на социјалните мрежи се ...

Неименуван маж од Вичита бил пронајден во близина на населбата Геуда Спрингс. Властите соопштиле дека тој починал околу 9:40 часот. “Кучето на сопственикот на камионетот згазнало на пушката и случајно го застрелало човекот. Куршумот ја погодил жртвата, кој поради повредите починал на самото место”, соопштиле од канцеларијата на шерифот, а пренесува Дејли мејл. Полицијата не го објавила името на ловецот, но многумина на социјалните мрежи се ...