Некој ќе остане вчудоневиден, но според статистиките, последните настапи на големите натпреварувања, според пласманот на ФИФА листата, се чини така е. А тоа е дека репрезентацијата на Хрватска е поголем фаворит за највисок пласман на ЕУРО 2024 од една Англија, потоа Холандија, Германија, Италија. Според Swiss Football Data, инаку швајцарска страница која се занимава со фудбалска статистика ова е се шансите на репрезентациите да дојдат до ...

Некој ќе остане вчудоневиден, но според статистиките, последните настапи на големите натпреварувања, според пласманот на ФИФА листата, се чини така е. А тоа е дека репрезентацијата на Хрватска е поголем фаворит за највисок пласман на ЕУРО 2024 од една Англија, потоа Холандија, Германија, Италија. Според Swiss Football Data, инаку швајцарска страница која се занимава со фудбалска статистика ова е се шансите на репрезентациите да дојдат до ...

Некој ќе остане вчудоневиден, но според статистиките, последните настапи на големите натпреварувања, според пласманот на ФИФА листата, се чини така е. А тоа е дека репрезентацијата на Хрватска е поголем фаворит за највисок пласман на ЕУРО 2024 од една Англија, потоа Холандија, Германија, Италија. Според Swiss Football Data, инаку швајцарска страница која се занимава со фудбалска статистика ова е се шансите на репрезентациите да дојдат до ...

Некој ќе остане вчудоневиден, но според статистиките, последните настапи на големите натпреварувања, според пласманот на ФИФА листата, се чини така е. А тоа е дека репрезентацијата на Хрватска е поголем фаворит за највисок пласман на ЕУРО 2024 од една Англија, потоа Холандија, Германија, Италија. Според Swiss Football Data, инаку швајцарска страница која се занимава со фудбалска статистика ова е се шансите на репрезентациите да дојдат до ...