Ружа Игнатова, Бугарката која себе си се нарекуваше крипто-кралица денес е меѓу најбараните бегалци на ФБИ, заедно со водачите на банди и убијците, и е единствената жена во моментов на таа листа. Од 529 бегалци кои се појавија на таа листа од 1950 година, кога ФБИ почна да ја објавува, таа е една од само 11-те жени. Во јуни 2016 година, Игнатова на блескавата сцена во Лондон ја рекламираше својата компанија OneCoin како профитабилен ривал на ...

Ружа Игнатова, Бугарката која себе си се нарекуваше крипто-кралица денес е меѓу најбараните бегалци на ФБИ, заедно со водачите на банди и убијците, и е единствената жена во моментов на таа листа. Од 529 бегалци кои се појавија на таа листа од 1950 година, кога ФБИ почна да ја објавува, таа е една од само 11-те жени. Во јуни 2016 година, Игнатова на блескавата сцена во Лондон ја рекламираше својата компанија OneCoin како профитабилен ривал на ...