Колин починал во 2019 година и во тие осум години, како што пишува The Sun, добро ги искористил своите пари. Купувал луксузни автомобили, пумпал пари во неговиот омилен фудбалски клуб и имал удел во Грегс и Ирн-Бру. Во своето портфолио имал акции вредни 12 милиони фунти, а помал дел инвестирал во француската мултинационална компанија Moët Hennessy Louis Vuitton, како и во синџирот продавници Теско. Своето огромно богатство го поделил со ...

Колин починал во 2019 година и во тие осум години, како што пишува The Sun, добро ги искористил своите пари. Купувал луксузни автомобили, пумпал пари во неговиот омилен фудбалски клуб и имал удел во Грегс и Ирн-Бру. Во своето портфолио имал акции вредни 12 милиони фунти, а помал дел инвестирал во француската мултинационална компанија Moët Hennessy Louis Vuitton, како и во синџирот продавници Теско. Своето огромно богатство го поделил со ...