Во светот на астрологијата, секој знак има свои специфични карактеристики кои го обликуваат начинот на кој го доживува и ужива во животот. Но, еден знак особено се издвојува кога станува збор за луксузот и високиот живот. Тој знак е Лав. Управуван од Сонцето, Лавот ги симболизира кралските квалитети, раскошот и моќта. Неговата природна харизма и желбата за сцената го прават вистински љубител на луксузот и раскошот. Лавовите се познати по ...

Во светот на астрологијата, секој знак има свои специфични карактеристики кои го обликуваат начинот на кој го доживува и ужива во животот. Но, еден знак особено се издвојува кога станува збор за луксузот и високиот живот. Тој знак е Лав. Управуван од Сонцето, Лавот ги симболизира кралските квалитети, раскошот и моќта. Неговата природна харизма и желбата за сцената го прават вистински љубител на луксузот и раскошот.Лавовите се познати по ...