Со оглед на тоа што Мајкрософт претстави свои телефони кои работат на Андроид, би очекувале Гејтс да користи уреди од компанијата што ја основал и раководел долги години како извршен директор. Бил Гејтс мина долго време на водечката позиција на листата на најбогати луѓе во светот, а иако веќе извесно време гледа во грбот на луѓе како Илон Маск, Џеф Безос и други, сепак се држи прилично добро. Имено, според листата на милијардери на Блумберг, ...

Со оглед на тоа што Мајкрософт претстави свои телефони кои работат на Андроид, би очекувале Гејтс да користи уреди од компанијата што ја основал и раководел долги години како извршен директор. Бил Гејтс мина долго време на водечката позиција на листата на најбогати луѓе во светот, а иако веќе извесно време гледа во грбот на луѓе како Илон Маск, Џеф Безос и други, сепак се држи прилично добро. Имено, според листата на милијардери на Блумберг, ...