„Балдвин ќе продолжи да го игра дедото на Харланд Раст, а Џоел Соузда ќе се врати да го режира Раст откако беше повреден во пукањето во октомври 2021 година“, рече Мелина Спадоне, адвокатка за продукцијата на Раст. Сопругот на починатата кинематограферка, Мет Хачинс, останува извршен продуцент, рече таа. „Филмот ќе биде завршен“, се вели во соопштението на Спадоне. Хачинс беше убиена на филмскиот сет во близина на Санта Фе, Ново Мексико, кога ...

„Балдвин ќе продолжи да го игра дедото на Харланд Раст, а Џоел Соузда ќе се врати да го режира Раст откако беше повреден во пукањето во октомври 2021 година“, рече Мелина Спадоне, адвокатка за продукцијата на Раст. Сопругот на починатата кинематограферка, Мет Хачинс, останува извршен продуцент, рече таа. „Филмот ќе биде завршен“, се вели во соопштението на Спадоне. Хачинс беше убиена на филмскиот сет во близина на Санта Фе, Ново Мексико, кога ...