Полска го отвара Европското првенство против Холандија, а на тој меч ќе има проблеми во нападот затоа што првата ѕвезда Роберт Левандовски е повреден и ќе мора да го пропушти тој натпревар. Докторите ќе направат се за тој да биде спремен да ги одигра другите два меча од групната фаза против Австрија и Франција. Проблемот е кинење на мускул на ногата, а дел од докторите се сомневаат дека тој може да биде подготвен за десеттина дена. Поради ...

Полска го отвара Европското првенство против Холандија, а на тој меч ќе има проблеми во нападот затоа што првата ѕвезда Роберт Левандовски е повреден и ќе мора да го пропушти тој натпревар. Докторите ќе направат се за тој да биде спремен да ги одигра другите два меча од групната фаза против Австрија и Франција. Проблемот е кинење на мускул на ногата, а дел од докторите се сомневаат дека тој може да биде подготвен за десеттина дена. Поради ...

Полска го отвара Европското првенство против Холандија, а на тој меч ќе има проблеми во нападот затоа што првата ѕвезда Роберт Левандовски е повреден и ќе мора да го пропушти тој натпревар. Докторите ќе направат се за тој да биде спремен да ги одигра другите два меча од групната фаза против Австрија и Франција. Проблемот е кинење на мускул на ногата, а дел од докторите се сомневаат дека тој може да биде подготвен за десеттина дена. Поради ...

Полска го отвара Европското првенство против Холандија, а на тој меч ќе има проблеми во нападот затоа што првата ѕвезда Роберт Левандовски е повреден и ќе мора да го пропушти тој натпревар. Докторите ќе направат се за тој да биде спремен да ги одигра другите два меча од групната фаза против Австрија и Франција. Проблемот е кинење на мускул на ногата, а дел од докторите се сомневаат дека тој може да биде подготвен за десеттина дена. Поради ...