Интервјуа Приближувајќи се кон првата декада со бројни успеси – 8 години зајакнување на носечките столбови на уникатното хотелско угостителство во Скопје Мериот Хотел Осум години препознатливо гостопримство во Скопје Мериот Хотел и негување на вистинските вредности на глобалнит хотелски бренд, станаа едни од најдобрите синоними на македонскиот главен град. Кои успеси се во центарот на овогодинешната роденденска прослава на хотелскиот скапоцен ...

Интервју со г. Огуз Ерујгун, генерален менаџер на Скопје Мериот Хотел по повод јубилејот, 8 години од отворањето. -Осум години препознатливо гостопримство во Скопје Мериот Хотел и негување на вистинските вредности на глобалниот хотелски бренд, станаа едни од најдобрите синоними на македонскиот главен град. Кои успеси се во центарот на овогодинешната роденденска прослава на хотелскиот скапоцен камен во центарот на градот? Во Скопје Мериот Хотел, ...