„Делез“ повторно презема важен чекор кон остварување на своите цели за одржливост и оваа есен воведува целосно нов асортиман на хибридни производи кои го комбинираат препознатливиот вкус на месо со растителни состојки. Со оваа иницијатива, велат од компанијата, „Делез“ сака да ги инспирира своите потрошувачи да откријат повеќе растителни алтернативи и да им помогне посвестено да избираат храна со понизок CO₂ отпечаток. Како што објаснуваат од ...
„Делез“ повторно презема важен чекор кон остварување на своите цели за одржливост и оваа есен воведува целосно нов асортиман на хибридни производи кои го комбинираат препознатливиот вкус на месо со растителни состојки. Со оваа иницијатива, велат од компанијата, „Делез“ сака да ги инспирира своите потрошувачи да откријат повеќе растителни алтернативи и да им помогне посвестено да избираат храна со понизок CO₂ отпечаток. Како што објаснуваат од ...