Малата Василики Николопоулу(11) исчезна во неделата вечер во 21.10 часот, а семејството околу 3 часот утрината го пријавила нејзиното исчезнување. За жал девојчето вчера е пронајдено мртво, со убод во вратот. За убиството се сомничи нејзиниот чичко, кој и претходно бил осудуван за силување на малолетнички. Тој наводно во полиција го признал убиството. Ја одведов во нива и ја убив со штрафцигер, наводно рекол осомничениот чичко после апсењето. ...

Малата Василики Николопоулу(11) исчезна во неделата вечер во 21.10 часот, а семејството околу 3 часот утрината го пријавила нејзиното исчезнување. За жал девојчето вчера е пронајдено мртво, со убод во вратот. За убиството се сомничи нејзиниот чичко, кој и претходно бил осудуван за силување на малолетнички. Тој наводно во полиција го признал убиството. Ја одведов во нива и ја убив со штрафцигер, наводно рекол осомничениот чичко после апсењето. ...