Фудбалерот од средниот ред на Лацио, Сергеј Милинковиќ-Савиќ е наклонет кон преселба во Арсенал, објави „Corriere dello Sport“. Според изворот, српскиот играч за врска е привлечен од раководството на „Топџиите“ во англискиот шампионат. Во италијанските медиуми се пишуваше и за интересот за Србинот од страна на Јувентус. Актуелниот договор на Милинковиќ-Савиќ со „орлите“ е до летото 2024 година. Вредноста на играчот според порталот ...

Фудбалерот од средниот ред на Лацио, Сергеј Милинковиќ-Савиќ е наклонет кон преселба во Арсенал, објави „Corriere dello Sport“. Според изворот, српскиот играч за врска е привлечен од раководството на „Топџиите“ во англискиот шампионат. Во италијанските медиуми се пишуваше и за интересот за Србинот од страна на Јувентус. Актуелниот договор на Милинковиќ-Савиќ со „орлите“ е до летото 2024 година. Вредноста на играчот според порталот ...

Фудбалерот од средниот ред на Лацио, Сергеј Милинковиќ-Савиќ е наклонет кон преселба во Арсенал, објави „Corriere dello Sport“. Според изворот, српскиот играч за врска е привлечен од раководството на „Топџиите“ во англискиот шампионат. Во италијанските медиуми се пишуваше и за интересот за Србинот од страна на Јувентус. Актуелниот договор на Милинковиќ-Савиќ со „орлите“ е до летото 2024 година. Вредноста на играчот според порталот ...

Фудбалерот од средниот ред на Лацио, Сергеј Милинковиќ-Савиќ е наклонет кон преселба во Арсенал, објави „Corriere dello Sport“. Според изворот, српскиот играч за врска е привлечен од раководството на „Топџиите“ во англискиот шампионат. Во италијанските медиуми се пишуваше и за интересот за Србинот од страна на Јувентус. Актуелниот договор на Милинковиќ-Савиќ со „орлите“ е до летото 2024 година. Вредноста на играчот според порталот ...

Фудбалерот од средниот ред на Лацио, Сергеј Милинковиќ-Савиќ е наклонет кон преселба во Арсенал, објави „Corriere dello Sport“. Според изворот, српскиот играч за врска е привлечен од раководството на „Топџиите“ во англискиот шампионат. Во италијанските медиуми се пишуваше и за интересот за Србинот од страна на Јувентус. Актуелниот договор на Милинковиќ-Савиќ со „орлите“ е до летото 2024 година. Вредноста на играчот според порталот ...

Рим, 24 ноември 2022 (МИА) – Фудбалерот од средниот ред на Лацио, Сергеј Милинковиќ-Савиќ е наклонет кон преселба во Арсенал, објави „Corriere dello Sport“. Според изворот, српскиот играч за врска е привлечен од раководството на „Топџиите“ во англискиот шампионат. Во италијанските медиуми се пишуваше и за интересот за Србинот од страна на Јувентус. Актуелниот договор на Милинковиќ-Савиќ со „орлите“ е до летото 2024 година. Вредноста на играчот ...